English flagEnglish | Bookmark now!

homeHome | ledenLeden | infoContact | emailEmail

header

Home > 25 jarig jubileum

27 oktober 2001

Op zaterdag 27 oktober 2001 hebben we het feit gevierd dat onze vereniging 25 jaar bestaat. Deze mijlpaal hebben we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan en ter gelegenheid hiervan hadden we dan ook een gezellige avond georganiseerd waarvoor een ieder van harte was uitgenodigd. Voorafgaand aan dit samenzijn was er een receptie. Op de druk bezochte receptie werd de stemming perfect muzikaal verwoord door "Harmonie Kunst na arbeid", "Och d'n Doedel", "Beejein veur de gein" en "De Dorsvlegels". Onze nieuwe uniformen, die de oude na 10 jaar trouwe dienst zijn gaan vervangen, werden voor het eerst gedragen. Onderstaand vind u een foto waarop de nieuwe uniformen te zien zijn.

De organisatie voor deze dag, die gehouden werd in Hotel-cafe Juliana, was in handen van een aantal enthousiaste leden. Hierbij werd ook de lokale media gevraagd om aandacht aan het feest te schenken. Gezien de vele artikelen die zijn verschenen kunnen we rustig stellen dat aan deze oproep ruim gehoor is gegeven. Voorafgaande aan de receptie en feestavond, was er een feestvergadering voor de leden. Hier werden ook een achttal leden gehuldigd vanwege het feit dat ze al vanaf het begin lid zijn. De jubilarissen ontvingen uit handen van de voorzitter een draagspeldje.
Het is dan wel geen "officieel" jubileum maar toch is het gegeven dat onze dirigent, Jan Schatorie, al 15 jaar muzikale leiding geeft zondermeer een vermelding waard. De voorzitter stond hier dan ook bij stil en overhandigde Jan en zijn vrouw een presentje.

Niet alleen de feestavond en receptie stonden in het teken van het jubileum. Ook gedurende de rest van het jaar zijn er activiteiten geweest om deze mijlpaal te onderstrepen. Zo hebben we met de vereniging een gezellig 4-daags uitstapje gemaakt naar Belgie. In het weekend van 1 t/m 4 juni, hebben we met als uitvalsbasis Gent, een aantal Belgische steden bezocht.

Na afloop van de jubileumactiviteiten kunnen we rustig stellen dat het zeer geslaagd was en we willen iedereen die aan de feestvreugde heeft bijgedragen dan ook van harte bedanken.

Foto gemaakt ter gelegenheid van 25 jarig bestaan

Hieronder nog een foto van toen we 15 jaar bestonden

Foto ter gelegenheid van 15 jarig bestaan

 

Laatste nieuws

logo

nieuws

Meer nieuws

Voor meer nieuws klik hier ....

© 2006-2007, Hölter Brök